Koronavirüs tedbiri alan bazı sosyal mesafeye uygun oteller

0

Koronavirüs salgını bütün sektörlerde etkisini gösterdi. Bunlardan biri de hiç şüphesiz ki turizm oldu. Bu sebeple Antalya’da ve diğer illerde bulunan oteller yeniden normalleşme adımlarının atılmasıyla beraber bir düzen getirdi. Çok sayıda şezlong kaldırıldı ve her şezlong arasına 1,5 metre mesafe eklendi. Bununla beraber otellerde ortak alanlarda maskesiz gezmek de yasak. Ayrıca oteller sürekli dezenfekte ediliyor. Peki sosyal mesafeye uygun yeni bir düzenleme getiren oteller hangileri. Birkaç örnek sizler için hazırladık.

Sosyal mesafeye göre ayarlanan oteller sadece Antalya’da değil bütün kıyı illerinde bulunuyor. Tatilini çok iyi şekilde geçirmek isteyen herkes için güzel otel fırsatları bir hayli fazla. Bu otellerden herhangi birini tercih ederek güzel bir tatil geçirebilirsiniz.

Likya Adrasan Hotel

Likya’da yer alan otelde sosyal mesafe kurallarına uyumun yanı sıra doğanın içerisinde çok güzel vakit geçirecek yerler de bulunuyor. Likya Adrasan Hotel çok iyi bir tatil için bazı tatil severlerin tercihi oluyor.

2 kişilik, 4 kişilik ve 3 kişilik standart odaları bulunan otelin çevresinde çocuklar için oyun alanları da bulunuyor.

Beyaz Yunus Hotel

Beyaz Yunus  Hotel de sosyal mesafe kurallarının uygulandığı otellerden biri. Otele dair detaylı bilgi sahibi iseniz aşağıda yorumlar kısmından görüş ve önerilerinizi iletebilirsiniz.

Fethiye’de yer alan otel harika bir manzaraya sahip. Ölüdeniz’de bulunması da ayrıca gezilecek birçok mekanı sizlere sunuyor.

Otel sadece iki kişilik tek yataklardan oluşuyor.

Hotel Villa Mahal

Özel alanlı villa oteller gibi bir otel de Hotel Villa Mahal oluyor. Harika manzarası bulunan otelde güzel düzenlemeler yapılmış.

Kalkan Koyu’na bakan manzarası oteli farklı kılıyor. Villa tarzındaki otelde rengarenk köşeler de mevcut. 13 odadan oluşan otel 4 villadan meydana geliyor.

Yonca Lodge

18 odalı küçük bir otel olan Yonca Lodge salgın sonrası kendini misafirlerine hazırlayan otellerden biri. Harika bir doğası ve plajı bulunuyor. Fethiye’de bulunan otel çevresinde de harika gezi noktalarını sizlere sunuyor. Bu güzel oteli deneyimleyerek görüş ve önerileninizi yorum kısmına bırakabilirsiniz.

Myndos Residence

Bodrum’da yer alan otel kendini sosyal mesafe kurallarına hazırlayan otellerden biri. Çok güzel dinlenme alanları sunuyor. Bodrumda çok merkezi bir konumda bulunması sebebiyle de herkesin çocuklarıyla giderken tercih ettiği bir otel oluyor.

Ev ve villalardan oluşan otelde her türlü mutfak araç gereci bulunuyor.

Bağdat Resort

Yalova’da bulunan otel İstanbul’a yakın olması sebebiyle çok tercih edilen yerlerden biri. Derelerle ve dağlarla çevrili olan otel stresten uzak kalmak için ideal yerlerden biri olabilir. Şezlong ve şemsiyelerin bulunduğu tesiste yürüyüş parkurları da yer alıyor. 1 kişilik, 2 kişilik ve 3 kişilik odalar mevcut.

Sabrina’s Haus

Bozburun Yarımadası’nda bulunan otel çok renkli bir görünüme sahip. Ayrıca çok güzel doğaya sahip Marmaris’te bulunuyor ki bu da gezilecek yerleri çok iyi keşfetmek için bir fırsat.

Shambala Lodge

Muazzam deniz manzarası bulunan ender otellerden biri burası. 2 kişili ve dört kişilik odaları ortak kullanım için uyun. Ailenizle tercih edebileceğiniz güzle odaları var. Faralya’da bulunuyor ve çevresinde zengin doğası görmeye keşfetmeye değer.

Dalya Life Otel

Muğla Göcek’te yer alan otel çevresinde çok güzel doğa bulunuyor. Otelin nasıl bir işletme olduğu ile ilgili bilgi sahibi kişiler yorum kısmına deneyimlerini bırakabilirler.

11 standart odası bulunan otelin 6 suit odası bulunuyor. Hemen yanından ise dev bir nehir akıyor. 1 kişilik, iki kişilik ve 3 kişilik odaları mevcut.

Hoyran Wedre Köy Evleri

Çok güzel doğal yaşamın bulunduğu köy evlerinde güzel bir tatil geçirmek isteyenler için ideal. Antalya’nın Demre ilçesinde bulunan köy evleri doğanın kalbinde yer alıyor. Odaları ve otel içerisi tamamen köy evlerinin dekorasyonuna uygun döşenmiş. Bahçe manzaraları, deniz manzaralı odalar bulunduğu gibi aynı zamanda da süper süit odalar da yer alıyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu yapınız
Lütfen adınızı giriniz