Kişiye Özel Villa Otel Önerileri

0

Aylardır kendini izole eden bizler artık vaka sayılarının istenilen düzeyde düşmesi üzerine güzel bir tatili hak ettik. Özel havuzu bulunan balayı otelleri gibi oteller bu yaz için büyük ilgi görmeye başladı bile. Neredeyse bütün aileler ve çiftler özel havuzu olan oteller tercih edebileceği gibi daha çok izole edilmiş otelleri de seçenekleri arasına koyacak gibi görünüyor. Eğer özel aracınız var ise kişiye özel havuzu bulunan otellere seyahat etmek üzere gönül rahatlığı ile yola çıkabilirsiniz. Ancak otobüs ya da uçak tercih edecekseniz tedbirler en üst düzeyde ve siz de bu kurallara uyarak güzel bir yolculuk edebilirsiniz. Sadece özel aracınız olması seyahat edebileceğiniz anlamına gelmiyor. Maskenizi takarak ve sosyal mesafeye uyum sağlayarak bu otellere yolculuk yapabilirsiniz.

İşte özel havuzu bulunan ve özel yaşam alanları sunan villa oteller ve diğer güzel butik oteller.

Odasından havuza girilen oteller tatil cenneti olan ülkemizde bir hayli fazla bulunuyor. Bu oteller balayı oteli olarak tercih edilse de günümüzde salgından dolayı daha fazla aranır oldu. Sizler için tavsiye niteliğinde bu otelleri bir araya getirdik. Sizin de gittiğiniz ve hakkında bilgi sahibi olduğunuz oteller var ise yorum kısmında görüş ve önerilerinizi belirtebilirsiniz.

Önerilen içerik: Otel mi villa mı?

KİŞİYE ÖZEL HAVUZLU OTELLER

Kişiye özel havuzlu otellerde özel yaşam alanları en büyük tercih sebebi oluyor. Odasında havuz bulunan oteller daha çok termal alanlarda karşımıza çıksa da ülkemizin hemen hemen her bölgesinde bu mekanları bulmak mümkün. İşte o otellerden bazıları.

1-KAŞ’TA VİLLAM

Türkiye’de yaz tatilinde gezilecek en güzel yerlerden biri Kaş. Muhteşem bir deniz gezilecek harika yerler burada sizi bekliyor. Ancak güzel bir yerde konaklama yapmak ve gününüzü havuzda geçirmek isterseniz tercih edebileceğiniz bir villa. Havuzu bulunan villa kişiye özel ve salgına karşı alınan tedbirler kapsamında dezenfekte edilmiş. Her konaklamadan önce villa dezenfekte ediliyor ve kullanıma hazır hale getiriliyor. Villada yemek yapabileceğiniz gibi cızır cızır güzel bir barbekü alanı da bulunuyor. Otoparkı da mevcut. 3+1 olan villa da aileler güzel bir tatil geçirebilir. Denize de 500 metre mesafede bulunduğu için dileyen kişiler denizin tadını da çıkartabilirler. Kaş’ta Villam çevresinde yapabileceğiniz aktiviteler ise şöyle;

Tekne Turu yapabilir.

– Antik Kent Gezisine çıkabilir.

– Uzun Çarşıyı gezebilirsiniz.

– Saklılent Kanyonuna gidebilir,

– Dalış yapabilir,

– Kaleköy’ü gezebilirsiniz.

– Bisiklet Turlarına çıkabilirsiniz.

– Patara antik kentini görebilirsiniz.

2-PURE LİFE VİLLAS

Balayı çiftlerinin tercihi olan bu otelde özel havuz bulunuyor ve Faralya’da bulunan otel doğa ile iç içe manzara da sunuyor. Otel fotoğrafları çok güzel görünüyor ve kişiye özel havuz isteyen kişiler için uygun bir yer.

3-SEAVİEW FARALYA BUTİK OTEL

Fethiye Muğla’da yer alan butik otel sizlere özel havuz alanı imkânı sunuyor. Diğer otellerde olduğu gibi çok güzel bir manzaraya da hâkim olan havuzlar iki buçuk aylık karantina günlerinin acısını çıkartmak için çok uygun. Deniz manzaralı odaları bulunan otel aynı zamanda denize de çok yakın. Jakuzisi de bulunuyor ve otoparkı da mevcut. 10 odalı bir butik otel olan yerde fiyatlara serpme kahvaltı da dahil.

Otele yakın gezi yerlerinden birisi ise Kelebekler Vadisi’dir.

4-CLUB ANTİPHELLOS

Kaş’ta bulunan otel villa tarzında inşa edilmiş ve diğer otellerde olduğu gibi özel havuzlar bulunuyor. Villa her konaklama öncesinde dezenfekte ediliyor. Otopark bulunan villada yemeğinizi yapabilir ve barbekü için ayrılan mekânı da kullanabilirsiniz. Aile havuzu olan yerlerden biri olan bu yeri de tercih ederek güzel bir yaz tatili yapabilirsiniz. Ayrıca çevrede gezilecek yerleri de keşfetmek güzel bir deneyim olacaktır.

5-VİLLA LOFT

Özel havuzu bulunan ender güzel yerlerden biri de bu güzide villa oluyor. Çok güzel bir konumda bulunan villaya gittiğinizde çevrede de keşfedecek çok güzel yerler bulabileceksiniz. Fethiye Ölüdeniz ‘de yer alan villada dezenfekte işlemleri diğer oteller gibi yapılıyor. Otopark bulunan otelde yemeklerinizi yapabilirsiniz ayrıca otele havaalanı servisi de bulunuyor. Oda sayısı ise 1+1 olduğunu belirtelim.

Çevrede yapabileceğiniz aktiviteler;

Yamaç paraşütü

Tüplü dalış

Rafting

Jeep Safari

Tekne turu

At ve ATV turu

Likya Yolu Doğa yürüyüşü

Tarihi yerler gezisi

 

6-PERDUE HOTEL

Faralya Fethiye’de bulunan ve harika özel alanları bulanan otellerden biri de Perdue oluyor. Kahvaltı dahil fiyatları ile bu yaz için tercih edebileceğiniz yerlerden biri olan otelde odalar süper süit, infinity süit, garden süit gibi bölmelere ayrılıyor. Odalarda bulunan manzaralı jakuziler ve doğa ile iç içe görünüm harika bir tatil için tercih edilebilir.

7-SUNA VİLLAGE HOTEL

Fethiye Muğla’da bulunan bir diğer güzel otelden biri de Suna Villa Otel oluyor. Harika bir doğanın içerisinde vakit geçirmek için fırsat sunuyor sizlere. Otoparkı bulunan otelin özel havuzları da mevcut. Fiyatlarına kahvaltı dahil. Kişiye özel havuzların bulunduğu otelde konaklamak için otelle irtibata geçebilirsiniz.

8-PENİNSULA GARDENS HOTEL

Odalarınızdan çıkıp kendinizi havuza bırakabileceğiniz güzel otellerden biri de Peninsula Gardens Otel oluyor. Kişiye özel yaşam alanları bulunan otellerden biri olan bu yerde odaların deniz manzarası da harika görünüyor. Hamam ve masaj hizmeti de bulunan otelde ücretini ödeyerek bu hizmetlerden de faydalanabilirsiniz. Otel odalarına ödeyeceğiniz ücrete sabah kahvaltısı dahil.

9-KAYAKAPI PREMİUM CAVES HOTEL

Tamamen farklı bir losyonda bulunan bu otelde de havuz odanın içerisinde bulunuyor. Tamamen izole güzel bir yaşam alanı sunuyor sizlere. Kapadokya’da bulunan otel oda içerisinde havuz konsepti ile bu sene çok tercih edilecek gibi görünüyor.

10-ZAKROS HOTEL LYKİA

Ölüdeniz ’de bulunan ve güzel bir yaşam alanı sunan otelde özel havuz da bulunuyor. Bu yaz için tercih edebileceğiniz özel havuzlu yerlerden biri olan otelde muhteşem bir yaz sizi bekliyor.

Özel alanı  bulunan yüzlerce otel bulunuyor. Bunlardan sadece birkaçını sizler için derledik. Kişiye özel havuzlu oteller içerisinden istediğinizi tercih ederek bu yaz için tatilinizi ailenizle beraber ya da arkadaşlarınızla yapabilirsiniz. Bu oteller sizlere herkesten uzakta kendiliğinden izole bir yaşam alanı sunacaktır.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu yapınız
Lütfen adınızı giriniz