İstanbul’a Yakın Bungalov Evler [ 5 Favori Mekan]

0
İstanbul'a yakın bungalov evler.

Son zamanların en çok tercih edilen konaklama seçeneklerinden biri olan bungalov evler, hemen hemen her bölgede yayınlaşıyor. Hem kalabalık ortamlar için hem de ailenizle geçirebileceğiniz güzel bir tatil için uygun olan bu ağaç evler, içinde birçok farklı konsepti de bulunduruyor. Özellikle İstanbul’a yakın bungalov evler ise daha fazla tercih edilenler arasında yer almakta.

Bungalov evler başta Bolu, Abant, Şile, Ağva, Sapanca ve Rize gibi tatil bölgelerinde yer alırken hemen hemen artık tüm şehirlerde kendine has tarzlarıyla konaklama imkanı sunmaktadırlar.

Bu içeriğimizde sizler için seçtiğimiz birbirinden güzel bungalov ev önerilerini derledik.

Özet bilgi

İstanbul’a Yakın Bungalov Evler🏡 Sapanca, Şile, Ağva, Bolu, Sakarya, Düzce, Yalova, Maşukiye
Ortalama Fiyat 💸 En Düşük 1.000 TL bandı
Genel Yorum✍️ 5 üzerinden 4.5
Genel Konaklama Tipi 🍳 Oda – Kahvaltı

 

Sapanca Phalesia Glamping

1- Phalesia Glamping / Sapanca

Kendine has bir tarzı olan Phalesia Glamping Sapanca’da yer alan popüler yerlerden bir tanesidir. Ortalama gecelik fiyatı 2750 TL olan Phalesia Glamping, harika bir doğa manzarası içinde kahvaltı imkanı sunmaktadır. Merkeze yakın olan bu tesis İstanbul’a yakın bungalov evler içerisinde önerilerimizden bir tanesi.

Adresi:Şükriye Mah. Polat 1 Cad. No.58 /1 Sapanca / Sakarya

2- Pamera Garden – Polonezköy

Çok yakın bir konumda yer alan Pamera Garden, doğayla iç içe harika bir atmosfer sunmaktadır. Serpme kahvaltı ve VIP oda hizmeti sunan tesis, sizi evinizde hissetirecek gibi. Pamera Garden işletmesinin günlük fiyatı ise ortalama
2 bin TL bandında.

Adresi: İshaklı Mah. Bozhane Yolu No:11/1 Beykoz İstanbul
Instagram Adresi: https://www.instagram.com/pameragarden/

Tranquilla River Bungalov

 3- Tranquilla River Lodge / Ağva

2000 yılında hayata geçiren ve Göksu Nehri’nin yanı başında yer alan Tranquilla River, misafirlerine harika bir zaman vaat ediyor. Farklı zevklere hitap eden odalarında güzel bir zaman geçirebilirsiniz. Şömine, sigara içilmeyen odalar, özel bahçeler gibi olanakları sunan tesise ulaşım ise oldukça kolay.

Adres: Tranquilla Nehir Evi  Nehirboyu cad.No:9 Ağva Şile İstanbul
Instagram: https://www.instagram.com/tranquillariverlodge/
Gecelik fiyat: Ortalama en düşük 2 bin TL.

Abant Villa Otel

4- Abant Villa Otel

Tamamen bir aile işletmesi olan Abant Villa Otel, 6 yaşına kadar çocuklardan ücret almamaktadır. Ayrıca sunduğu imkanlar arasında ücretsiz bir şekilde havalimanı servisi de yer almaktadır. İhtiyaca göre şekillenen odalar bulunurken yöresel serpme kahvaltı ise gecelik fiyata dahil olarak sunulmaktadır.

Abant Villa Otel Yöresel Serpme Kahvaltı

Abant Villa Otel adres: Akçaalan Köyü Marka Mah. No:22 BOLU
Instagram: https://www.instagram.com/abantvillaotel/

Bu önerilerin yanı sıra kişiye özel villa otel önerilerimizi inceleyebilirsiniz.

Kampa karşı ilginiz var ise de Türkiye’deki en iyi 10 kamp bölgesi adlı içeriğimizi inceleyebilir ve doğayla iç içe güzel bir vakit geçirebilirsiniz.

5-Shelale Hotel Ağva

İstanbul’un popüler yerlerinden biri olan Şile’de konumlanmış olan Shelalte Hotel, tercih edilen bungalov evler arasında yer almaktadır.

Göl kenarındaki konumuyla denize sıfır konseptiyle müşterilerini ağırlayan tesis, genel olarak olumlu yorumlar da almaktadır.

Shelale Hotel Ağva adresi: Kurfallı Mah. Erseven Sok. No:89 Şile İstanbul
Instagram: https://www.instagram.com/agva_shelale/

Sık Sorulan Sorular

En popüler bungalov evler nerede?

Bungalov evler daha çok Sapanca, Ağva ve Şile bölgelerinde yer almaktadır.

İstanbul'a yakın bungalov evlerin gecelik ücreti kaç para?

Fiyatlar, konaklama hizmetinin türüne göre değişebilmektedir. Ancak genel olarak gecelik fiyatları 1.500 TL'den başlamaktadır.

Bungalov evlere giderken ne alınır?

Bungalov evler genel olarak müşterilerinin ihtiyaç duyduğu tüm hizmetleri kapsamaktadır. Ancak konaklama türüne göre ihtiyaçlarınızı şekillendirebilirsiniz. Havuzlu bungalov evler tercih edilecekse ona göre eşya alınması gerekmektedir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu yapınız
Lütfen adınızı giriniz